Leta i den här bloggen

onsdag 23 mars 2011

Bidrag till Scrapdrakens tävling - ma vie en rose

Scrapdraken har en tävling i sin blogg där man ska skapa kort, LO eller alter med färgerna grönt, rosa, svart och vitt. Rosa står med rosa textfärg och ända sedan dess har jag gått och nynnat/småsjungit på La vie en rose, Edith Piaf. (fantastisk sångerska, underbar röst). Jag bestämde mig också på stört att det skulle bli temat på min LO, Ma vie en rose. Layouten handlar inte om min favoritfärg, gillar rosa men favoriten är lila, utan om vad som får mitt liv att skimra i rosa. Vad som gör mig lycklig helt enkelt.
Jag har använt en rosa Bling-CS som bakgrund och använt ord från papper ur Tilda-serien. Det andra mönstrade pappret är från Prima. Det är också den svarta svirlen (say it wih pearls) som bildar blomsterstjälkar.

Jag hade ingen direkt nytagen bild på mig själv, brukar ju undvika detta, så det är bild tagen via min webcam. Titeln har jag skrivit på så vis att jag först skrivit ut från datorn, kalkerat av spegelvänt på smörpapper med mjuk blyerts och sen vänt den ner mot cardstocken och "gnuggat" lite i bokstäverna som jag slutligen fyllt i med svart penna.

1 kommentar: