Leta i den här bloggen

söndag 1 augusti 2010

Pingvinerna scrappar!

Pingvinerna hade tråkigt och ville pyssla. Efter mycket funderande ansåg jag tiden mogen för dem att försöka scrappa. Storpingvinen är ju redan en fena på korttillverkning. Så jag rotade fram varsitt foto åt dem, de fick välja cs, mönsterpapper och all deko själva. Det kliade ivrigt i klisterfingrarna men jag framhöll hela tiden att de skulle välja allt de ville ha med först och sen placera som de ville ha dem. Jag hjälpte till med skärmaskinen, den dubbelhäftande tejpen och klistringen i min Xyron, i övrigt har jag inget gjort. Se vilka härliga resultat!


Storpingvinen har en enkel renodlad LO med få dekos, lite bling faller dock alltid på läppen. En diecutfjäril, punchinella och stickersbokstäver samt lite blingstenar.
Lillpingvinen som inte skapat nämnvärt tidigare förvånade mig mest. Titta bara på den fina raden av blommor och fjärilar med bling i mitten av varje blomma. Placeringen av punchinella är eget verk.

1 kommentar:

  1. Vilka kreativa och duktiga småpingviner! Men det förvånar mej inte alls - dom har det ju i generna!! Hur många pingvinungar finns det i igloon (huset)? ;)

    SvaraRadera