Leta i den här bloggen

fredag 29 april 2011

Hobbyglädje finns ej mer :(

Trist är det. Har varit stamkund på Hobbyglädje i Jönköping under två ägare. I våras byttes ägare på nytt, det togs in barnkläder i sortimentet. Den trevliga atmosfären var som bortblåst. Sen bytte det namn och nu läggs hobbydelen ner.

Det skylls på diverse saker och personer men faktum är att när atmosfären försvinner och sortimentet skuffas undan till en vägg längst in, ja då försvinner många kunder.

Det är med sorg i hjärtat jag skriver detta, Hobbyglädje finns inte mer. :(

söndag 24 april 2011

födelsedagskort

Här kommer födelsedagskorten jag gjorde också. Ett till min syster som fick ett långsmalt format. Motivet kommer från ett papper från Graphic 45 och har lagts på en bit Hang 10.











Det svårare var att göra ett kort till en 14-årig kille. Det får ju inte bli tråkigt eller gulligt utan måste ju vara tufft. En vanlig 15x15 hade blivit helt fel. Har använt mig av papper från DCVW och siffror i grungeboard från Tim Holz. Lite stickles till prickarna vid kanterna och punchinella som tuffar till framsidan på kortet.

onsdag 20 april 2011

Systerhalsband

Äntligen har syrran fått sin present så jag kan visa halsbanden här i bloggen. Det är blå swarowski-kristaller. Jag har satt i en kulkedja i rostfritt stål efter det att bilden togs. Gillar rostfritt stål då det är nickelfritt samtidigt som det inte missfärgas på det sätt silver gör.

söndag 10 april 2011

LO i rosa grått (och lite grönt)

Plockade fram de här bilderna som jag velat scrappa länge länge. Nu blev det dax. Jag har utgått från färgerna på fotona. Rosa och ljusgrått är en underbar kombination dessutom. Bilderna har några år på nacken så det var roligt att ta fram dem. Det rosa bandet i rosetten har jag klippt från ett linne, ni vet ett sånt där band som hjälper till att hålla kläderna på galgen men annars inte fyller nån funktion. Rosenpappret är från Panduros Tilda. Jag ville hålla ytorna rena i stor mån så endast lite journaling är skriven på framsidan. Jag gillar att skriva mer personligt på baksidan av mina Layouter. Jag har kanske inte den proffsigaste handskriften men gillar att då och då ändå skriva titlar för hand som jag gjort här. Jag valde också att skriva min journaling direkt på cardstocken för att få renare ytor.